Recension av spelet Gladiator

R

I denna videoautomat från utvecklaren Playtech får du spela som Colosseums stora hjälte, så ta ett steg tillbaka i tiden och hoppa direkt ner i några av de blodigaste delarna av den romerska historien. Den är löst baserad på episka storfilmen med Russell Crowe i huvudrollen, vilket innebär att du kommer att stöta på alla de kända karaktärerna du minns från filmen inklusive Commodus, son till kejsaren. Du kommer att kämpa dig ut ur Colosseum gratis eller med riktiga pengar medan du snurrar hjulen och vinner allt mer rikedom med bonusfunktionerna.

Detta spel har den storslagna atmosfären hos gladiatorarenan, särskilt på grund av de högt betalande karaktärsymbolerna, Colosseum Bonus och Gladiator Bonus. Det finns också en episk Chansningsfunktion, där du måste gissa rätt om nästa kort blir svart eller rött. Folkmassorna samlas, krigarna är redo och världen ser på, så gör dig redo att slåss.

Spela Gladiator gratis här

Att spela online ger spelarna möjlighet att prova ett spel gratis, vilket är det bästa sättet att lära känna en spelautomat innan du börjar sätta in dina egna pengar. Du kan enkelt spela gratis och testa alla funktioner här i spelet nedan. Med gratisspelläget kan du också fylla på din plånbok så många gånger du vill.

Denna spelautomats tema är baserat på de våldsamma möten mellan gladiatorer och även djur, som ägde rum i det romerska riket fram till 300- och 400-talen e.Kr. De var motsvarigheten till dagens fotbollsmatcher när det gäller källa till underhållning, men med vapen, vilda djur och död som centrala delar av spelet. Gladiatorerna var antingen slavar, brottslingar eller volontärer, och de slogs mot varandra för att få frihet. Spelet är också löst baserad på filmen från 2000 som delar samma namn som spelautomaten, där Russel Crowe tog på sig hjälmen och rollen som en vanärad och förslavad romersk general, Maximus, och Joaquin Phoenix spelade kejsarens son Commodus. I spelet finns bilder, korta videoklipp och teman som tas direkt från filmen, så du kan se fram emot en helt autentisk upplevelse.

Hur spelautomaten fungerar

Spelautomaten Gladiator, utvecklad av Playtech, är ett spel som känns mycket bekant vad gäller själva spelandet, men både möter och överstiger förväntningarna med olika funktioner och det unika temat. Bekantheten kommer från de 5 hjul och 3 rader som spelet spelas över, vilket liknar många andra spelautomater. De 25 vinstlinjerna lägger också till denna känsla, som betalar från vänster till höger och multipliceras med insatsen. Det finns också alternativ för att välja hur många vinstlinjer du vill spela med (från 1 till 25), vad din insats per linje är (från 1 till 10) och ditt myntvärde (från 0,01 till 100); detta ger spelarna chansen att verkligen anpassa sina insatser. De fem bästa symbolerna är Commodus, Lucilla, Gracchus, Juba och Proximo. Commodus betalar ut 5000 för 5 symboler, 500 för 4, 75 för 3 och 8 för 2. Lucilla betalar ut 1000 för 5, 250 för 4, 50 för 3 och 7 för 2. Gracchus betalar ut 350 för 5, 75 för 4 och 25 för 3. Både Juba och Proximo betalar ut 250 för 5, 60 för 4 och 20 för 3. På utbetalningsskärmarna kan du hitta information för alla andra symboler inklusive Scattern, vilket är den enda symbolen som alltid ger en utbetalning.

Den första specialfunktionen vi här kommer att beskriva är att det finns en fantastisk Gladiator Bonus som aktiveras genom att få tre Wild-symboler på de 3 mittenhjulen. En ny skärm visas där du kommer att vinna nio slumpmässiga hjälmar med olika prisvärden. Dessutom finns det en Colosseum Bonus som utlöses genom att få 3 eller fler Scatters någonstans på hjulen. För den här funktionen måste du välja stenar på ett rutnät på 4×5 för att hitta priserna som gömmer sig där. Den 1:a raden innehåller gratisspel, den 2:a raden innehåller multiplikatorer, den 3:e raden innehåller extra scatter-symboler och den 4:e raden innehåller extra wild-symboler. För varje val du gör kommer du att vinna ett pris och få möjlighet att antingen samla alla priser i den valda kolumnen, plocka ett annat pris i raden ovan, plocka ett annat pris i samma rad, eller samla in priset och fortsätta till gratisspelen. Slutligen finns det också en Chansningsfunktion som kommer ge dig rejält med extra spänning. Allt du behöver göra är att välja om nästa kort blir svart eller rött, och om du chansar rätt kommer detta att fördubbla din vinst! Dessa funktioner har gjort Gladiator till en riktig publikfavorit.

Spela Gladiator för riktiga pengar

Nu när du har spelat igenom spelautomaten Gladiator i vårt gratisspelläge och känner att du verkligen fått kläm på hur alla funktioner och regler fungerar, är det dags att ta steget och spela för riktiga pengar. Att spela på riktigt är en helt annan upplevelse, eftersom varje snurr på hjulen är lika nervkittlande och spännande som det senaste.

Allt du behöver göra är att gå till vårt rekommenderade casino och där kommer du att kunna spela denna spelautomat på riktigt, liksom ett stort urval av andra automater och spel. Insättning är extremt lätt, eftersom Gladiator är en av de spelautomater online där du kan betala med PayPal. Du kommer också att vara berättigad till en massiv välkomstbonus när du registrerar dig, som du sedan kan använda på vilken spelautomat du själv vill spela på.

Tänk på return to player för detta spel, vilket är 94,09%, och som visar den genomsnittliga avkastningen du sannolikt kommer att se under en lång tid. På kort sikt kan resultaten och avkastningen dock vara helt slumpmässiga och storvinsterna kan bli dina.

Om Författaren

Mikael Persson

Kommentera

Populära Artiklar

Följ Oss PÅ Facebook